inbraakbeveiliging brandveiligheid veiligheidsdeuren algemene beveiliging
brandveiligheid veiligheidsdeuren algemene beveiliging inbraakbeveiliging
MAAK EEN AFSPRAAK!
vrijblijvende offerte
onze realisaties
Contacteer ons
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

WEBERBLOK®: veilig, praktisch en trendy

Wie inbraak- en brandveilig wil wonen, is bij WEBERBLOK® aan het juiste adres. Als dynamisch familiebedrijf opgericht in 1977 steunen we ondertussen al op een jarenlange ervaring in de wereld van huisbeveiliging. In ons ruime aanbod veroveren de ijzersterke veiligheidsdeuren dan ook onmiddellijk uw hart, bezorgen onze unieke garagepoorten een zeer persoonlijke toets aan uw huis en zijn onze algemene beveiligingsproducten een uitstekende aanvulling op de bescherming van uw woning. Bij WEBERBLOK® mag u steeds rekenen op topproducten!


In ons ruime aanbod veroveren de ijzersterke veiligheidsdeuren dan ook onmiddellijk uw hart, bezorgen onze unieke garagepoorten een zeer persoonlijke toets aan uw huis en zijn onze algemene beveiligingsproducten een uitstekende aanvulling op de besch
 
Inbraakbeveiliging en brandveiligheid dankzij WEBERBLOK®.

Inbraakbeveiliging en brandveiligheid dankzij WEBERBLOK®

Een camera die elke beweging vastlegt in en rondom uw huis of winkel, een alarmsysteem dat ongewenste bezoekers afschrikt, een videofoon om goed te zien wie er aan uw deur belt… Er bestaan talrijke mogelijkheden om uw woning te voorzien van een prima elektronische inbraakbeveiliging. WEBERBLOK® is gespecialiseerd in mechanische én elektromechanische inbraakbeveiliging en werkt samen met een aantal partners voor elektronische inbraakbeveiliging. Ook op vlak van brandveiligheid zijn er allerhande hulpmiddelen op de markt om brand te voorkomen, zo goed mogelijk te bestrijden of om u ertegen te beschermen. Denk maar aan een brandblusser, een brandalarm of brandwerende wanden, vloeren en deuren. WEBERBLOK® biedt inbraak- én brandwerende producten aan die stuk voor stuk zorgen voor een veilig gevoel bij u thuis!


Veiligheidsdeuren, garagepoorten en algemene beveiliging

WEBERBLOK® integreert prachtige inbraak- en brandwerende deuren in uw appartement, huis of villa. Voor elk type woning hebben we een veiligheidsdeur die steeds met vakkundige zorg wordt geplaatst. Hetzelfde geldt voor onze unieke garagepoorten waarbij efficiëntie samenloopt met een superieure afwerking, want de mogelijkheden om de poorten te personaliseren zijn oneindig!

 
Voor elk type woning hebben we een veiligheidsdeur die steeds met vakkundige zorg wordt geplaatst. Hetzelfde geldt voor onze unieke garagepoorten.

Behalve beveiligde deuren en poorten bieden we ook producten voor algemene beveiliging, zoals kluizen, brandkasten en traliewerk. Voor een eersteklas inbraakbeveiliging en brandveiligheid bent u bij WEBERBLOK® dus in goede handen. Bovendien garanderen we daarbij steeds praktische producten met een uitzonderlijk design dankzij een samenwerking met leveranciers die de huidige trends nauwkeurig op de voet volgen.

De nadruk ligt bij WEBERBLOK® op veiligheidsdeuren, maar ons assortiment is gaandeweg sterk gegroeid waardoor we ook andere producten aanbieden om een veilige leefomgeving te creëren bij u thuis.
 

Comfortabel wonen met WEBERBLOK®

De nadruk ligt bij WEBERBLOK® op veiligheidsdeuren, maar ons assortiment is gaandeweg sterk gegroeid waardoor we ook andere producten aanbieden om een veilige leefomgeving te creëren bij u thuis. Klanttevredenheid staat daarbij centraal, alsook een uitstekende dienst na verkoop. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw woning! En u mag er zeker van zijn dat die oplossing steeds functionaliteit met esthetiek harmonieus combineert. Om ons rijke aanbod te ontdekken, contacteert u vrijblijvend onze hoofdvestiging in Antwerpen via info@weberblok.be of op 03/366 21 68. WEBERBLOK® is er voor u, steeds met een betrouwbare kwaliteit en service.


ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
inbraakbeveiliging veiligheidsdeuren brandveiligheid algemene beveiliging

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

inbraakbeveiliging veiligheidsdeuren brandveiligheid algemene beveiliging