inbraakbeveiliging inbraakbeveiliging huis huis inbraakbeveiliging traliewerk
inbraakbeveiliging huis huis inbraakbeveiliging traliewerk inbraakbeveiliging
MAAK EEN AFSPRAAK!
vrijblijvende offerte
onze realisaties
Contacteer ons
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

Een huis met inbraakbeveiliging is…

Een huis met inbraakbeveiliging is een huis waar u ongewenste bezoekers te slim af bent. Investeren in inbraakbeveiliging is daarom geen overbodige luxe. Door te voorkomen dat inbrekers een kans maken bij u thuis, zal u zich beslist veiliger voelen! Wat WEBERBLOK® voor u kan doen op vlak van inbraakbeveiliging, dat komt u hier te weten.


Inbraakbeveiliging begint bij goede deurbeveiliging

Uw huis uitrusten met een betrouwbaar systeem van inbraakbeveiliging? WEBERBLOK® weet raad! Dankzij ons scala van inbraakveilige producten beschermt u uzelf, uw gezin en uw woonst. Zo bieden we bijvoorbeeld diverse soorten veiligheidsdeuren aan waarbij u kan kiezen voor sterk beveiligde voordeuren of gepantserde binnendeuren die telkens zijn ontworpen met de meest vooruitstrevende inbraakwerende technieken. En ook al gaat veiligheid bij deze inbraakwerende deuren boven alles, de klasse die de veiligheidsdeuren van WEBERBLOK® uitstralen, verdient evenveel aandacht.

 
Een huis met inbraakbeveiliging is een huis waar u ongewenste bezoekers te slim af bent.

Garagepoorten met inbraakbeveiliging

Inbraakwerende binnen- en buitendeuren brengen u al een grote stap dichter bij een grondige beveiliging van uw huis. Maar ook voor garagepoorten heeft WEBERBLOK® een degelijke inbraakbeveiliging in huis. De ‘Secur Plus’ kantelpoorten van Silvelox zijn namelijk allemaal uitgerust met een stalen deurpaneel, boorbeveiligde grendels, geharde stalen scharnieren en een speciaal bevestigingssysteem van het frame aan de muur. Samengevat, deze garagepoorten beschikken over een inbraakbeveiliging om ‘u’ tegen te zeggen!


Uw huis uitrusten met een betrouwbaar systeem van inbraakbeveiliging? WEBERBLOK® weet raad!
 

Traliewerk of kluis als inbraakbeveiliging

Behalve aan een geschikte deurbeveiliging denken we bij WEBERBLOK® ook aan veilig traliewerk om voor een deur of raam te plaatsen. Dankzij een sensor op het traliewerk gaat er een alarm af als een ongewenste bezoeker het probeert te forceren. Of zoekt u een manier om waardevolle documenten en voorwerpen veilig te bewaren? Dan heeft WEBERBLOK® enkele interessante kluizen en brandkasten voor u die van een uitstekende inbraakbeveiliging getuigen. Inbrekers hebben geen schijn van kans om hun grijpgrage handen op uw kostbare spullen te leggen als u ze opbergt in één van onze supersterke kluizen of brandkasten.


Allerlei soorten inbraakbeveiliging

Voor een totale beveiliging van uw huis zijn er uiteraard nog tal van andere manieren op de markt. Een inbraakalarm is daarbij het meest gekozen bewakingssysteem in België. Veel mensen laten tegenwoordig ook een camerabewaking installeren waarmee ze dag en nacht inbrekers afschrikken. Een videofoon en parlofoon hebben hun diensten trouwens ook al goed bewezen als inbraakpreventie. Voor uw ramen kan u dan weer inbraakwerend glas gebruiken en er beveiligde rolluiken in aluminium of staal voor plaatsen. En om u op en top veilig te voelen in en rondom uw woonst bestaan er diverse afsluitingen en schuifpoorten voor uw tuin of oprit. Inbraakbeveiliging integreren in uw woning is dus helemaal niet moeilijk. Kies wat voor u van belang is!

 

Inbraakbeveiliging van WEBERBLOK®

Wilt u de kans op inbraak zo klein mogelijk houden, kies dan voor een goede inbraakbeveiliging. Veiligheidsdeuren, traliewerk, kluizen… Met WEBERBLOK® houdt u uw woning vrij van inbrekers en indringers! Via het telefoonnummer 03/366 21 68 of het e-mailadres info@weberblok.be contacteert u ons voor meer info over inbraakbeveiliging bij u thuis.ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
inbraakbeveiliging huis inbraakbeveiliging inbraakbeveiliging huis traliewerk

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

inbraakbeveiliging huis inbraakbeveiliging inbraakbeveiliging huis traliewerk