veiligheidsdeuren veiligheidsdeur inbraakbeveiliging brandwerende deuren
veiligheidsdeur inbraakbeveiliging brandwerende deuren veiligheidsdeuren
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

Solide, modieuze veiligheidsdeuren

Veilig wonen is aangenaam wonen. De veiligheidsdeuren van WEBERBLOK® zorgen voor dat belangrijke gevoel van veiligheid bij u thuis. U kan bij ons terecht voor zowel gepantserde binnen- als buitendeuren om uw huidige of nieuwe woning mee uit te rusten. Kiezen voor veiligheidsdeuren van WEBERBLOK®, dat is kiezen voor praktische én mooie deurbeveiliging.


De veiligheidsdeuren van WEBERBLOK® zorgen voor dat belangrijke gevoel van veiligheid bij u thuis.
 

Veiligheidsdeuren voor binnen en buiten

Om uw woning of appartement slim te beveiligen tegen ongewenste bezoekers of brand kan u bij WEBERBLOK® terecht voor hoogwaardige veiligheidsdeuren. Onder de inbraakwerende deuren vallen de gepantserde binnendeuren en buitendeuren die telkens met allerlei betrouwbare inbraakwerende technieken zijn uitgerust. Als inbraakbeveiliging kunnen deze deuren dus wel tellen!


In het gamma van inbraakwerende deuren beschikt WEBERBLOK® ook over perfect brandwerende deuren die u goed afschermen van de ruimtes waar er brand is. Elke veiligheidsdeur wordt bovendien volledig volgens uw wensen en behoeften afgewerkt.

 

Veiligheidsdeuren met zorg afgewerkt

Inbraakwerende of brandwerende deuren die volledig in harmonie zijn met de rest van uw woning, het kan! De veiligheidsdeuren van WEBERBLOK® worden namelijk steeds elegant en tot in de details afgewerkt zodat het niet zal opvallen dat het om gepantserde deuren gaat. Kies bijvoorbeeld voor een moderne of klassieke uitstraling, voor een houten bekleding of een afwerking met glas…: elke stijl is mogelijk. WEBERBLOK® verenigt veiligheid en design, wat elke veiligheidsdeur bijzonder uniek maakt.


Genieten van het comfort van veiligheidsdeuren

WEBERBLOK® werkt rechtstreeks met particulieren en aannemers voor de plaatsing van veiligheidsdeuren. Wilt u zich uit voorzorg beschermen tegen inbraakpogingen of hebben ze net bij u ingebroken? Bent u een appartementsblok aan het bouwen en wilt u gepantserde binnendeuren inbouwen? Wij helpen u graag verder. Veiligheid is een vorm van comfort die we niet over het hoofd mogen zien en daarom biedt WEBERBLOK® veiligheidsdeuren aan voor elk type woning.

 

Uw thuis beveiligen met veiligheidsdeuren

Als inbraakbeveiliging zijn de veiligheidsdeuren van WEBERBLOK® een interessante keuze. U voelt zich onmiddellijk veilig, want op onze gepantserde deuren kan u 100% rekenen! Bovendien wordt elke deur volledig afgewerkt zoals u dat wenst.

 
Als inbraakbeveiliging zijn de veiligheidsdeuren van WEBERBLOK® een interessante keuze.

Op die manier kan u de veiligheidsdeuren perfect integreren in de bouw- en interieurstijl van uw woning. Voor meer info over ons uitgebreide assortiment aan veiligheidsdeuren voor binnen én buiten kan u ons altijd contacteren. WEBERBLOK® staat paraat om u professioneel advies te verlenen!

ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
veiligheidsdeuren inbraakbeveiliging veiligheidsdeur brandwerende deuren

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

veiligheidsdeuren inbraakbeveiliging veiligheidsdeur brandwerende deuren