garagepoorten garagepoort soorten garagepoorten design garagepoorten
garagepoort soorten garagepoorten design garagepoorten garagepoorten
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

De pracht van Silvelox garagepoorten

Net zoals de voordeur vormt de garagepoort een belangrijke toegang tot uw woning. Besteed daarom dezelfde aandacht aan uw garage als aan de rest van uw woning. Zoekt u een garagepoort die praktisch is én mooi oogt? Dan vindt u ongetwijfeld uw favoriet in het uitgebreide aanbod aan Silvelox garagepoorten van WEBERBLOK®. Silvelox koppelt namelijk functionaliteit aan esthetiek en veiligheid. Kortom, deze garagepoorten zijn echte topproducten die uw woning naar een hoger niveau tillen.


Bijzondere garagepoorten: Silvelox sectionale poorten en kantelpoorten

Dankzij een geavanceerde technologie en constante innovatie heeft Silvelox unieke garagepoorten ontwikkeld die tot in de details perfect zijn uitgevoerd. Dit merk biedt twee soorten garagepoorten aan, namelijk SECUR kantelpoorten en OVERLAP sectionale poorten. Elk type heeft zijn eigen specifieke eigenschappen: de kantelpoorten zijn uitgerust met een exclusief constructiesysteem en zelf-openend liftsysteem, de sectionale poorten zijn ontwikkeld met een uniek, plaatsbesparend overlappingssysteem.

 
Dit merk biedt twee soorten garagepoorten aan, namelijk SECUR kantelpoorten en OVERLAP sectionale poorten.

Bij beide poorten mag u trouwens steeds rekenen op kwaliteit en design. Zo zijn al de Silvelox garagepoorten uitgerust met een bijzonder systeem van laterale tegengewichten, zijn ze gemakkelijk in gebruik en zorgen ze ook nog eens voor een goede isolatie van uw woning. Qua design zijn de garagepoorten heel zorgvuldig en stijlvol afgewerkt zonder zichtbare railstructuur tegen het plafond of motor. Hoe uw garagepoort er voor de rest uitziet, bepaalt u volledig zelf! Talloze mogelijkheden wachten op u, waarbij u kan kiezen uit diverse materialen, kleuren en accessoires.

Inbraakveilige garagepoorten

Een praktische en mooie garagepoort is één zaak, maar kan die ook inbraakveilig zijn? Zeker weten! De ‘SECUR’ en ‘SECURPLUS’ kantelpoorten van Silvelox zijn zo gebouwd dat ze u en uw woning optimaal beschermen tegen inbrekers. Deze stevige garagepoorten garanderen een uitstekende inbraakbeveiliging en worden eveneens elegant afgewerkt op basis van uw wensen en noden.

 
Een praktische en mooie garagepoort is één zaak, maar kan die ook inbraakveilig zijn? Zeker weten!

Zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw garagepoort af te stemmen op de toegangsdeur van uw woning. Ook hier gaat functionaliteit dus hand in hand met vormgeving en geniet u van een sterke beveiliging!

 

Silvelox garagepoorten voor modern comfort

Kiezen voor een Silvelox garagepoort, dat betekent kiezen voor stijl én functionaliteit met een onbeperkte keuze aan afwerkingen. Met hun uitgebreide en unieke assortiment aan garagepoorten speelt Silvelox in op de verschillende architecturale en esthetische eisen van een woning. Het technisch hoogstaande ontwerp van elke poort en de perfecte samensmelting van lijnen en vormen zorgen steeds voor een elegant en evenwichtig resultaat, waarbij het design van de Silvelox garagepoort kan worden afgestemd op dat van de Silvelox inbraakwerende deur voor een unieke conforme look. Het beste product is datgene dat het dichtste bij de behoeften van u als klant ligt! Ontdek het brede aanbod aan uitvoeringen, afwerkingen en prijzen van de superieure Silvelox garagepoorten bij WEBERBLOK® en geniet binnenkort zelf van hun praktische pracht bij u thuis.


ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
garagepoorten soorten garagepoorten garagepoort design garagepoorten

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

garagepoorten soorten garagepoorten garagepoort design garagepoorten