beveiliging algemene beveiliging traliewerk kluizen
algemene beveiliging traliewerk kluizen beveiliging
MAAK EEN AFSPRAAK!
vrijblijvende offerte
onze realisaties
Contacteer ons
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

Algemene beveiliging voor uw woning

Voor een degelijke algemene beveiliging van uw woning en bezit is WEBERBLOK® uw partner bij uitstek. In ons brede assortiment vindt u onder andere uiterst veilige kluizen en brandkasten om al uw waardevolle spullen in te bewaren. Maar ook als u uw ramen graag wil uitrusten met beschermend traliewerk dat inbraakwerend én elegant is, dan kan u bij WEBERBLOK® te allen tijde terecht! Wij beveiligen uw woning binnen én buiten namelijk op de meest efficiënte manier tegen inbraak en brand.


Voor een degelijke algemene beveiliging van uw woning en bezit is WEBERBLOK® uw partner bij uitstek.
 

Algemene beveiliging met kluizen en brandkasten

In de kluizen en brandkasten van WEBERBLOK® zitten uw kostbaarheden veilig! Samen bekijken we onder andere welke waarde u erin wil bewaren en welke grootte u verkiest, zodat u de meest geschikte kluis of brandkast in huis heeft. In ons brede aanbod aan modellen vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! Zo zijn er kluizen en brandkasten om laptops in te bewaren, om geld of belangrijke documenten in te werpen via een speciale gleuf of om u nooit in het donker te laten dankzij een handige verlichting.


Met een kluis of brandkast ingebouwd in de muur of als vrijstaand object kiest u dus voor een product van algemene beveiliging met een uitstekende inbraakwerendheid. Er zijn echter ook modellen die een betrouwbare bescherming tegen brand bieden. U hoeft enkel uw wensen en behoeften mee te delen en we vinden de perfecte kluis of brandkast voor u!

 

Traliewerk: betrouwbare en mooie algemene beveiliging

Met een stevig traliewerk beschermt u uw ramen als meest kwetsbare plaatsen van uw woning. WEBERBLOK® garandeert u daarom een optimale inbraakpreventie dankzij de ijzersterke Reversa en Extensa traliewerken. 


Het veiligheidstraliewerk van WEBERBLOK® zorgt voor een superieure algemene beveiliging van uw ramen en deuren op een efficiënte en trendy manier!
 
Zowel voor ramen als voor (glazen) deuren kan u een traliewerk plaatsen dat praktisch én modern is. Het unieke Reversa traliewerk wordt bijvoorbeeld in drie modellen ontworpen: vast traliewerk, recht opendraaiend als luikjes en openplooiend tegen uw muur. Met het bijzondere ‘Bouncer’-systeem kan u er zelfs een alarm mee laten afgaan! Als u echter een mooie glazen deur in huis heeft, dan opteert u best voor het Extensa schuiftraliewerk dat een inbraakbeveiliging biedt om ‘u’ tegen te zeggen. Conclusie: het veiligheidstraliewerk van WEBERBLOK® zorgt voor een superieure algemene beveiliging van uw ramen en deuren op een efficiënte en trendy manier!

WEBERBLOK® voor een algemene beveiliging van uw huis

Om uw huis en persoonlijke spullen in alle veiligheid te houden is WEBERBLOK® er voor u! Met de diverse kluizen en brandkasten, de unieke traliewerken en andere beveiligingsproducten zoals elektrische sloten kan u maximaal genieten van een veilige woning. Aarzel daarom niet om ons te contacteren voor meer info over een algemene beveiliging van uw thuis. Het WEBERBLOK® team staat steeds voor u klaar op info@weberblok.be of op 03/366 21 68.


ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
beveiliging traliewerk algemene beveiliging kluizen

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

beveiliging traliewerk algemene beveiliging kluizen