inbraakwerende deuren inbraakwerende deur Silvelox veiligheidsdeuren
inbraakwerende deur Silvelox veiligheidsdeuren inbraakwerende deuren
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

Met inbraakwerende deuren bent u veilig

In uw huis of appartement woont u niet enkel, u beleeft er ook 101 dingen, u verzamelt er herinneringen en u kleedt het in met allerlei voorwerpen die gaandeweg in waarde zijn gestegen. Een woning is dus meer dan louter de plaats waar u verblijft. Om uw huis en al die voorwerpen met emotionele waarde te beschermen, vormen inbraakwerende deuren de oplossing. WEBERBLOK® beschikt over een uitgebreid assortiment van gepantserde binnen- en buitendeuren waar u en uw woning zeer blij mee zullen zijn.


Beschermd tegen inbraak met inbraakwerende deuren

Bij WEBERBLOK® vindt u gepantserde deuren voor binnen en buiten die stuk voor stuk een efficiënte inbraakbeveiliging bieden. Zo zijn de Silvelox inbraakwerende buitendeuren de beste keuze als u uw woning van buitenaf wil beveiligen. Deze gepantserde deuren bestaan allemaal uit een sterk stalen blad, maar worden onderverdeeld in verschillende klassen naargelang hun niveau van bescherming en veiligheid. 

 
Om uw huis en al die voorwerpen met emotionele waarde te beschermen, vormen inbraakwerende deuren de oplossing.

Welke veiligheidsklasse u kiest, hangt af van de eigenschappen van uw woning, uw behoeften en uw persoonlijke stijl. Klasse 3, waaronder de modellen Medea, Perseo en Compakta, is het meest voorkomende beschermingsniveau bij de Silvelox deuren. Deze veiligheidsdeuren garanderen een prima beveiliging tegen inbraakpogingen met bijvoorbeeld grote schroevendraaiers of breekijzers. In de klasse 4 inbraakwerende deuren vindt u de Sikura en Maxima modellen die het hoogste niveau van bescherming bieden tegen inbraken waarbij de inbrekers een boor, zaag of hamer gebruiken. Beide klassen bieden u hoe dan ook een uitstekende inbraakbeveiliging! Behalve tegen inbraken beschermen deze veiligheidsdeuren u ook tegen geluiden van buitenaf en warmteverlies dankzij hun thermische en akoestische isolatiekwaliteiten! De Silvelox inbraakwerende deuren bieden dus niets dan comfort bij u thuis.

De inbraakwerende deuren van Silvelox zijn functioneel én esthetisch.
 

Silvelox inbraakwerende deuren: designproducten

De inbraakwerende deuren van Silvelox zijn functioneel én esthetisch. U kan ze afstemmen op elk soort architecturale stijl, van een simpele, moderne uitstraling tot een elegante, klassieke look. Er bestaat een ruime keuze aan panelen om uw deur mee te bekleden. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijk hout dat een laagje transparante vernis of dekkende lak krijgt, maar ook een afwerking met glas is mogelijk!


Of heeft u graag een deur met een reliëftekening of met een spel van geometrische lijnen? Ook dat is mogelijk. Er zijn zelfs diverse soorten handvaten beschikbaar die het totaalconcept volledig ondersteunen. De Maxima en Perseo inbraakwerende deuren hebben bovendien verborgen scharnieren waardoor de deur 135° kan opendraaien en zo een egaliserend effect creëert tussen het deurpaneel en het frame. U kan zelfs een handig boven- of zijlicht inbouwen in de deur. Die diversiteit aan afwerkingen en details maken de producten van Silvelox zo uniek en zorgen ervoor dat deze inbraakwerende deuren perfect geïntegreerd worden in uw gevel en interieur. Kies voor uw favoriete design en kleur en geniet op alle mogelijke manieren van deze exclusieve veiligheidsdeuren.

Inbraakwerende deuren voor binnen

In het aanbod van WEBERBLOK® zitten ook inbraakwerende deuren voor binnen die perfect dienen als toegangsdeur tot uw appartement of slaapkamer. WEBERBLOK® heeft twee types binnendeuren: de DS-10C en de RF-30. Beide veiligheidsdeuren vergrendelen op 10 plaatsen en hebben een veiligheidscilinder, een spion met breedhoeklens en een rubberen afdichtingsstrip om tocht en geluiden buiten te houden. De RF-30 inbraakwerende deur houdt bovendien het vuur 30 minuten buiten en werkt dus ook brandwerend. Met deze gepantserde deuren van WEBERBLOK® kan u in alle veiligheid op beide oren slapen en tegelijkertijd van een stijlvolle deurafwerking genieten. Meer info over gepantserde binnendeuren vindt u hier!

 
In het aanbod van WEBERBLOK® zitten ook inbraakwerende deuren voor binnen die perfect dienen als toegangsdeur tot uw appartement of slaapkamer.

Slimme beveiliging met inbraakwerende deuren

Voordeuren vormen de hoofdingang van uw woning en zijn daarom ook voor inbrekers een logische ingang als die niet goed beveiligd zijn. Integreer daarom een veiligheidsdeur in uw huis als voordeur, maar ook als binnendeur! Eén ding is zeker: kiezen voor inbraakwerende deuren als inbraakbeveiliging is steeds een goede beslissing, zowel voor appartementen als voor vrijstaande woningen, villa’s of winkels. Bovendien geniet u een jarenlange garantie om aan te tonen dat het hier effectief gaat om kwaliteitsvolle producten. Bij WEBERBLOK® vloeit veiligheid samen met elegantie in de vorm van originele, betrouwbare inbraakwerende deuren. Om een idee te hebben van de mogelijkheden (afwerkingen, prijzen) voor bij u thuis stellen we vrijblijvend een prijsofferte op. U hoeft ons enkel te contacteren via het telefoonnummer 03/366 21 68 of het e-mailadres info@weberblok.be.


ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
inbraakwerende deuren Silvelox inbraakwerende deur veiligheidsdeuren

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

inbraakwerende deuren Silvelox inbraakwerende deur veiligheidsdeuren