brandwerende deuren brandwerende deur veiligheidsdeuren branddeuren
brandwerende deur veiligheidsdeuren branddeuren brandwerende deuren
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

Veilig dankzij brandwerende deuren

Bescherm u en uw gezin tegen brand met de RF30 brandwerende deuren van WEBERBLOK®. Deze binnendeuren lenen zich perfect voor uw appartement, slaapkamer of ‘panic-room’ zodat u veilig bent in geval van brand. Dankzij de RF30 deuren maken bovendien inbrekers geen kans. Wat deze branddeuren nog meer te bieden hebben, dat ontdekt u hier.

 

Vertrouw op de RF30 brandwerende deuren

De RF30 brandwerende deuren zijn veiligheidsdeuren waarop u kunt vertrouwen. ‘RF30’ staat namelijk voor ‘résistance feu 30 minutes’ waardoor u 30 minuten beschermd bent tegen vuur. Deze brandwerende deur bestaat uit een gegalvaniseerde plaatstructuur die 1,5 mm dik is en die voorzien wordt van een brandwerende bescherming. De RF30 branddeuren beschermen u niet enkel tegen een mogelijke brand in huis, maar ook tegen inbrekers en indringers! De deuren vergrendelen namelijk op 10 plaatsen, waarvan 6 mobiele sluitpunten en 4 vaste dievenklauwen. Daarbovenop hebben deze brandwerende deuren een veiligheidscilinder die wordt beschermd door een veiligheidsrozet en is elke RF30 deur standaard uitgerust met een mechanische slotkast. Bent u op zoek naar een brandveilige én inbraakwerende deur? Dan is de RF30 branddeur wat u zoekt.

 

Gebruiksvriendelijke brandwerende deuren

Bij het ontwerp van deze brandwerende veiligheidsdeuren werd ook rekening gehouden met het gebruiksgemak. Zo kan u de handige spion met breedhoeklens gebruiken om te controleren wat er zich aan de andere kant van de deur afspeelt. De brandwerende deur is ook uitgerust met volledig regelbare scharnieren op kogellagers zodat ze geruisloos kan worden geopend en gesloten. Verder is er een rubberen afdichtingsstrip rondom de deur die tocht en geluiden buitenhoudt, en is er ook een regelbare tochtstrip (valdorpel) ingebouwd die naar beneden komt zodra u de brandwerende deur sluit. Op die manier werken de RF30 brandwerende deuren dus ook isolerend en geluiddempend!

 

Brandwerende deuren deftig afgewerkt

WEBERBLOK® zorgt ook voor diverse afwerkingsmogelijkheden zodat de branddeur mooi in uw interieur past. Voor de deurklinken kan u kiezen uit geborsteld inox, glanzend messing, brons of glanzend chroom. Het deurkader van deze veiligheidsdeuren is steeds in gepoederlakt staal. Speciale afwerkingen van onze brandwerende deuren zijn echter ook mogelijk. Contacteer ons om alle mogelijkheden te bespreken!

 

Kies voor brandwerende deuren in huis

Brandwerende deuren zijn enkel doeltreffend als ze op de correcte manier worden geplaatst. WEBERBLOK® garandeert u dan ook een professionele installatie van de RF30 branddeuren door erkende plaatsers. De juiste vakmannen contacteren is dus de boodschap als u een brandwerende deur bij u thuis wenst. Meer info over brandwerende deuren? Als specialist helpt WEBERBLOK® u altijd graag verder.


ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
brandwerende deuren veiligheidsdeuren brandwerende deur branddeuren

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

brandwerende deuren veiligheidsdeuren brandwerende deur branddeuren