garagepoorten inbraakbeveiliging garagepoort Silvelox
inbraakbeveiliging garagepoort Silvelox garagepoorten
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

Top garagepoorten met inbraakbeveiliging

Zich veilig voelen thuis is een welgekomen vorm van comfort. Met een goed alarmsysteem komt u al heel ver, maar denk ook aan een goed beveiligde garagepoort. Bij WEBERBLOK® vindt u de inbraakbeveiliging die uw poort nodig heeft. De ‘Secur’ en ‘Secur Pluskantelpoorten van Silvelox garanderen namelijk een uitstekende bescherming tegen inbrekers en binnendringers. Met deze garagepoorten beveiligt u zo een belangrijke toegang tot uw huis, maar waarom bieden ze nu juist zo’n goede inbraakbeveiliging?


Betrouwbare inbraakbeveiliging bij Silvelox garagepoorten

Qua veiligheid mag u zonder twijfel op beide oren slapen dankzij de exclusieve en gepatenteerde constructietechniek. De inbraakveilige Silvelox kantelpoorten hanteren daarbij een systeem van tegengewichten en een uniek zelf-openend liftsysteem zodat u de garagepoort gemakkelijk kan bedienen. Deze garagepoorten houden u en uw woning dus veilig zonder het gebruiksgemak uit het oog te verliezen! Er zijn bovendien twee belangrijke klassen te onderscheiden: de ‘Secur’ en ‘Secur Plus’ garagepoorten. Beide types zorgen voor een gegarandeerde inbraakbeveiliging van uw huis, met als bewijs het klasse 1 anti-inbraak certificaat voor de ‘Secur’ kantelpoort en het klasse 3 certificaat voor de ‘Secur Plus’ poort.

 
De inbraakveilige Silvelox kantelpoorten hanteren daarbij een systeem van tegengewichten en een uniek zelf-openend liftsysteem zodat u de garagepoort gemakkelijk kan bedienen.

Inbraakbeveiliging bij ‘Secur’ en ‘Secur Plus’ garagepoorten

Zowel de ‘Secur’ als de ‘Secur Plus’ kantelpoorten zijn robuuste, weerbestendige garagepoorten met een exceptionele levensduur. Beide poorten zorgen natuurlijk ook voor een optimale beveiliging van uw huis. De ‘Secur Plus’ garagepoort verdient echter wat meer aandacht. De houten bekleding verbergt namelijk een sterk, stalen deurpaneel dat uw garage en uw huis de beste bescherming biedt. Dankzij geharde stalen scharnieren, boorbeveiligde grendels en een sterk bevestigingssysteem van het frame voorziet deze kantelpoort uw huis van de beste inbraakbeveiliging. Langs buiten is de poort trouwens niet te onderscheiden van een standaard garagepoort door de diverse afwerkingsmogelijkheden. Men zal dus niet snel kunnen afleiden of er dure auto’s of veel waardevolle spullen in uw garage of huis liggen! Het niveau van inbraakbeveiliging bij de ‘Secur Plus’ garagepoorten ligt dan ook erg hoog, niet alleen door de uitmuntende inbraakveiligheid, maar ook door de juiste vormgeving.


WEBERBLOK® staat steeds voor u klaar om u alle nodige info te geven over inbraakbeveiliging bij garagepoorten.
 

Inbraakbeveiliging van garagepoorten gecombineerd met elegante look

Silvelox koppelt de inbraakbeveiliging van haar kantelpoorten aan een enorme esthetiek. De poorten zijn dus erg veilig, maar ook enorm modieus. U kan namelijk kiezen uit verschillende kleuren en diverse bekledingen (bijv. in hout, aluminium, folie of inox met glas in verwerkt). 


Al de Silvelox garagepoorten worden steeds zorgvuldig afgewerkt. Zo ziet elke poort eruit als een mooi afgewerkte deur, ook al is het deurpaneel van staal en biedt de garagepoort een perfecte inbraakbeveiliging. Het is die combinatie die deze garagepoorten zo uniek maakt!

 

Veilig thuis dankzij inbraakbeveiliging bij garagepoorten

Bescherm uw huis en uw gezin met de inbraakveilige Silvelox garagepoorten van de beste kwaliteit. Combineer bovendien sterkte en schoonheid, want u zal een instant veilig gevoel hebben met deze kantelpoort die volledig volgens uw wensen stijlvol wordt afgewerkt. Voor de beveiliging van uw huis zijn deze garagepoorten dus een voortreffelijke keuze. WEBERBLOK® staat steeds voor u klaar om u alle nodige info te geven over inbraakbeveiliging bij garagepoorten. Een mailtje naar info@weberblok.be of een telefoontje naar 03/366 21 68 volstaat!


ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
garagepoorten garagepoort inbraakbeveiliging Silvelox

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

garagepoorten garagepoort inbraakbeveiliging Silvelox