sectionale poorten poorten Silvelox poort
poorten Silvelox poort sectionale poorten
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

Kwaliteitsvolle sectionale poorten

Voor een hoogwaardige en elegante sectionale garagepoort hebben we bij WEBERBLOK® de sectionale poorten van Silvelox in ons gamma opgenomen. Deze poorten combineren op de meest efficiënte wijze kwaliteit, design en technologie. Hoe ze dat juist doen? Dat ontdekt u hieronder.


Voor een hoogwaardige en elegante sectionale garagepoort hebben we bij WEBERBLOK® de sectionale poorten van Silvelox in ons gamma opgenomen.
 
De Silvelox sectionale poorten bieden trouwens ook een goede isolatie van uw woning, wat altijd mooi meegenomen is!

Sectionale poorten combineren technologie en vakwerk

Allereerst is er de vooruitstrevende technologie waarmee Silvelox deze sectionale poorten heeft gerealiseerd. Een uniek overlappingssysteem wordt gekoppeld aan een prachtig functioneel en esthetisch resultaat. Zo plooit de poort bij het openen in twee waarbij het onderste poortblad onder het bovenste blad schuift. Op die manier wordt de poort tegen het plafond opgeplooid waarbij de twee poortdelen goed in balans worden gehouden door een systeem van tegengewichten. Dankzij dit state-of-the-art systeem krijgen garagepoorten dus een hele nieuwe betekenis, want met deze sectionale poorten creëert Silvelox een vrij compact geheel en bespaart u tot 50% plaats in uw garage. De ruimte in uw garage kan u bijgevolg zo optimaal mogelijk benutten. Denk bijvoorbeeld aan uw auto die u zowel binnen als buiten direct achter de poort kan zetten. Bovendien zit er een beveiliging in deze sectionale poorten die ervoor zorgt dat uw vingers niet klem raken wanneer u de poort opent of sluit. De Silvelox sectionale poorten bieden trouwens ook een goede isolatie van uw woning, wat altijd mooi meegenomen is!


Sectionale poorten uitstekend afgewerkt

De sectionale poorten van Silvelox zijn niet enkel erg praktisch ontwikkeld, maar ook met de nodige esthetische aandacht. De talloze combinaties op vlak van materialen, kleuren, modellen en accessoires zorgen ervoor dat elke garagepoort uniek is. De sectionale poorten worden volledig op maat gemaakt van uw woning, waarbij uw ideeën en voorkeuren werkelijkheid worden. Voor een warme uitstraling kan u bijvoorbeeld kiezen voor een houten bekleding van de poortpanelen, voor een sobere, minimalistische uitstraling is een metalen bekleding wat u zoekt.

 
De sectionale poorten van Silvelox zijn niet enkel erg praktisch ontwikkeld, maar ook met de nodige esthetische aandacht.

U kan telkens kiezen uit diverse kleuren, zoals honing, eik of walnoot, en uit heel wat verfkleuren. Bovendien zijn er allerlei motieven beschikbaar om uw poort het design te geven dat u wilt: van traditionele, verticale lijnen over gesofisticeerde, geometrische patronen tot houtnerfmotieven. Verder kan u ook ramen of ventilatieroosters laten inbouwen in deze sectionale poorten of kiezen voor een dubbel handvat dat even stijlvol wordt afgewerkt als de rest van de poort. In het overvloedige aanbod vindt u ongetwijfeld de sectionale poort die uw hart sneller doet slaan!


Hoewel de Silvelox sectionale poorten niet inbraakwerend zijn, vormen ze wel een perfecte garagepoort voor uw woning dankzij al hun andere sterke eigenschappen.
 

Knappe binnenafwerking van Silvelox sectionale poorten

Uw sectionale poort wordt langs binnen even mooi afgewerkt als langs buiten. Zo zal u geen railstructuur tegen het plafond zien dankzij het speciale overlappingssysteem en ook de aandrijvingsmotor is niet zichtbaar omdat die in de hoofdstaaf verwerkt zit. Bijgevolg bespaart u dus heel wat plaats in uw garage! Rondom de Silvelox sectionale poorten is het stalen frame bovendien zo miniem mogelijk gehouden.

En als u de binnenkant van uw garagepoort graag dezelfde uitstraling geeft als de buitenkant, dan weten we bij WEBERBLOK® absoluut raad. U ziet het, deze sectionale poorten worden erg keurig afgewerkt met een belangrijk oog voor design.

 

Innovatieve sectionale poorten

Hoewel de Silvelox sectionale poorten niet inbraakwerend zijn, vormen ze wel een perfecte garagepoort voor uw woning dankzij al hun andere sterke eigenschappen. Om te bewijzen dat deze poorten echt de moeite waard zijn geniet u zelfs tot 10 jaar garantie. Sectionale poorten van Silvelox? Dat zijn geavanceerde garagepoorten die van elk soort garage een echt pareltje maken. Voor meer info over deze sectionale poorten (afwerking, prijs, opties) kan u steeds bij WEBERBLOK® terecht.ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
sectionale poorten Silvelox poorten poort

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

sectionale poorten Silvelox poorten poort