kantelpoorten kantelpoort prijzen kantelpoorten poort
kantelpoort prijzen kantelpoorten poort kantelpoorten
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

Praktische en stijlvolle kantelpoorten

Bij WEBERBLOK® vindt u een echt topproduct als het om garagepoorten gaat: de Secur kantelpoorten van Silvelox. Kiest u voor een kantelpoort van dit innovatieve merk, dan kiest u voor een veilige en stevige garagepoort met een lange levensduur. Deze poort combineert bovendien het functionele met het esthetische, wat het een uniek product maakt. De kantelpoorten van Silvelox zijn dus een uitstekende keuze voor uw woning: reden te meer om ze aan u voor te stellen!


Sterktes van Silvelox kantelpoorten

Laat de eenvoudige uitstraling van de Silvelox kantelpoorten u niet misleiden, want ze hebben tal van voordelen in hun mars. Ten eerste opent en sluit u deze kantelpoorten met de kleinste moeite dankzij een slim, gepatenteerd systeem van tegengewichten. U hoeft enkel het handvat om te draaien en de poort opent zichzelf. Bij de geautomatiseerde versie beschermt een veiligheidsopening met rubberen afdichtingen trouwens uw vingers zodat deze niet ingeklemd raken wanneer u de poort sluit.
 
Laat de eenvoudige uitstraling van de Silvelox kantelpoorten u niet misleiden, want ze hebben tal van voordelen in hun mars.

Daarenboven stopt de motor ook automatisch indien er een obstakel gedetecteerd wordt. Een ander belangrijk aspect van deze kantelpoorten is dat het deurblad slechts voor een beperkt deel buiten de garage komt bij het openen of sluiten, wat handig is als de garage bijvoorbeeld direct uitkomt op een voetpad. Standaard zijn de Secur kantelpoorten klasse 1 inbraakveilig.


Silvelox kantelpoorten beschermen u en uw woning optimaal, hoewel het deurpaneel slechts 80mm dik is.
 

Stevige kantelpoorten voor uw woning

Silvelox kantelpoorten beschermen u en uw woning optimaal, hoewel het deurpaneel slechts 80mm dik is. De stevigheid van de kantelpoorten is te danken aan de verschillende lagen van kwaliteitsvol hardhout die in de panelen verwerkt zitten. Deze multilagen-structuur zorgt tevens voor een uitstekende thermische en akoestische isolatie van uw woning. Wilt u zich trouwens volledig veilig voelen, dan vormen de klasse 3 ‘Secur Plus’ kantelpoorten de perfecte oplossing.

Dit zijn inbraakwerende garagepoorten met een stalen deurpaneel, boorbeveiligde grendels, geharde stalen scharnieren en een speciaal bevestigingssysteem van het frame aan de muur. Nochtans ziet u langs de buitenkant geen verschil met een gewone kantelpoort en is de poort even gemakkelijk te gebruiken.

 

Kantelpoorten met voortreffelijke afwerking

Naast al de praktische sterktes van de Silvelox kantelpoorten verdient ook de afwerking de nodige aandacht. Zowel langs buiten als langs binnen zijn er diverse mogelijkheden zodat u uw garagepoort perfect kan afstemmen op de rest van uw woning. Van hedendaagse, elegante poorten over simpele, minimalistische kantelpoorten tot meer klassieke modellen: voor elke stijl hebben we een poort in huis.

Voor de bekleding van uw poort kan u kiezen uit houtsoorten in verschillende kleuren (bv. honing, roodbruin, walnoot of groen), maar u kan ook kiezen voor acrylvernis of glas (bv. transparant, reflecterend of satijnwit). De binnenkant van de kantelpoorten wordt net zoals de buitenkant even stijlvol afgewerkt. Zo is er bijna geen stalen frame rondom de poort te zien, zit de motor volledig verborgen en is er geen uitstekende railstructuur tegen het plafond. Wilt u graag dezelfde afwerking voor de binnen- en buitenkant? Geen probleem, dan wordt het design gewoon doorgetrokken.
 
Naast al de praktische sterktes van de Silvelox kantelpoorten verdient ook de afwerking de nodige aandacht.

Diverse extra’s mogelijk bij Silvelox kantelpoorten

Silvelox biedt ook enkele extra’s aan om uw garagepoort echt helemaal af te stemmen op uw wensen en noden. Zo kan u bijvoorbeeld een voetgangerdeurtje, ventilatieroosters, ramen, een dierendeurtje of een brievenbus elegant in het design van de kantelpoort laten inbouwen. Uw garagepoort wordt tot in de puntjes verzorgd zodat u voor 100% kan genieten van al het nodige comfort.

 

Silvelox kantelpoorten: functioneel en esthetisch

Een kantelpoort van Silvelox is een erg slimme keuze als u uw woning van een mooie én zeer praktische garagepoort wil voorzien. Deze kantelpoorten vormen een topcombinatie van functionaliteit en esthetiek waarbij u bovendien op een jarenlange garantie mag rekenen. Wenst u graag meer info over de diverse uitvoeringen of de prijzen van deze kantelpoorten? Neem dan vrijblijvend contact op met WEBERBLOK®.ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
kantelpoorten prijzen kantelpoorten kantelpoort poort

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

kantelpoorten prijzen kantelpoorten kantelpoort poort