kluizen brandkasten kluis kluizen en brandkasten
brandkasten kluis kluizen en brandkasten kluizen
MAAK EEN AFSPRAAK!
vrijblijvende offerte
onze realisaties
Contacteer ons
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

Kostbaarheden in kluizen en brandkasten

Geld, juwelen en andere waardevolle spullen: we zouden ze niet graag verliezen. Kluizen of brandkasten helpen u op een erg doeltreffende manier om al uw kostbaarheden zo goed mogelijk te beschermen tegen inbraak of brand. WEBERBLOK® helpt u in de zoektocht naar de meest geschikte kluis of brandkast die u ongetwijfeld zal vinden in ons overgrote aanbod.


Kluizen en brandkasten op basis van uw wensen

Houd waardevolle spullen veilig met de kluizen van CISA! Deze kluizen worden uitgevoerd in twee types: ingebouwd in de muur of als vrijstaand object. Als u graag een kluis in uw muur wil integreren dan kan dat op praktisch elke plek, zolang de muur dik genoeg is. Of vindt u de vrijstaande kluizen interessanter voor in uw woning of winkel? Dan plaatst WEBERBLOK® die in elke ruimte door ze aan de muur of de grond te bevestigen met bouten. De CISA kluizen hebben elk hun eigen kwaliteiten en zijn er in allerlei vormen en maten.

 
Houd waardevolle spullen veilig met de kluizen van CISA! Deze kluizen worden uitgevoerd in twee types: ingebouwd in de muur of als vrijstaand object.

Zo is er bijvoorbeeld de DGT Vision die een licht schijnt op uw veiligheidsbehoeften via verlichte toetsen en een handige verlichting binnenin de kluis. In de DGT Vision Cash kluis kan u dan weer op elk moment geld of belangrijke documenten invoeren, maar enkel openen op vooraf bepaalde tijdstippen. De Darwin kluizen op hun beurt bouwt u eenvoudig in muren in tijdens bouw- of verbouwwerken. Met de kluizen van CISA kiest u dus voor topveiligheid, betrouwbaarheid en functionaliteit voor thuis of op het werk!

Voor brand- én inbraakwerende kluizen en brandkasten werkt WEBERBLOK® samen met Nauta.
 

Vrij van inbraak en brand met kluizen en brandkasten

Voor brand- én inbraakwerende kluizen en brandkasten werkt WEBERBLOK® samen met Nauta. Door een nauwkeurige kwaliteitscontrole verzekeren zij de beste beveiliging tegen brand en inbraak. Kies daarbij zelf het beveiligingsniveau van uw kluis of brandkast door de waarde te bepalen die de verzekeringsmaatschappij moet dekken. U kan kiezen uit diverse modellen die geld, documenten of laptops veilig bewaren.


De Salvus Palermo privékluis heeft bijvoorbeeld een driedubbele vergrendeling en een speciale bepantsering rond het slot. De Juwel Elegance deposit kluizen combineren een optimale bescherming met een modern design en hebben bovendien een handige inwerpgleuf voor geld of documenten. En voor uw laptop of tablet is er de strakke Salvus Napoli laptopsafe! Maar ook voor wapenkluizen, brandwerende archiefkasten of zelfs vloerkluizen zit u hier goed.

Stevige kluizen en brandkasten van WEBERBLOK®

De kluizen en brandkasten die u bij WEBERBLOK® vindt zijn allemaal inbraakwerend. Welke kluis het meest geschikt is voor u bekijken we samen op basis van uw wensen! Denk bijvoorbeeld aan de waarde van de spullen die u erin wilt, de brandveiligheid, het gebruiksgemak en de grootte. Uw persoonlijke kostbaarheden worden steeds veilig opgeborgen dankzij onze kluizen en brandkasten! Bent u van plan om een kluis of brandkast te kopen? WEBERBLOK® heeft alle kennis in huis om u in uw keuze te begeleiden. Stuur een e-mail naar info@weberblok.be of bel even naar 03/366 21 68 om van onze diensten te kunnen genieten.

 
De kluizen en brandkasten die u bij WEBERBLOK® vindt zijn allemaal inbraakwerend.

ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
kluizen kluis brandkasten kluizen en brandkasten

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

kluizen kluis brandkasten kluizen en brandkasten