gepantserde binnendeuren gepantserde deuren brandwerende deur veiligheidsdeur
gepantserde deuren brandwerende deur veiligheidsdeur gepantserde binnendeuren
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

Gepantserde binnendeuren: veilig én mooi

Voor een veilig gevoel in uw appartement of slaapkamer hebben we bij WEBERBLOK® twee types gepantserde binnendeuren die u al de nodige veiligheid bieden. De gepantserde binnendeuren DS10C en RF30 zijn beide inbraakwerende deuren die zowel mooi als veilig zijn! Wilt u zich beschermen tegen brand of inbrekers? Ontdek dan hier het comfort dat deze gepantserde deuren u en uw woning bieden.


De gepantserde binnendeuren DS10C en RF30 zijn beide inbraakwerende deuren die zowel mooi als veilig zijn!
 

DS10 inbraakwerende, gepantserde binnendeuren

Voor een uitstekende bescherming tegen dieven en indringers is de DS10 binnendeur een slimme keuze, maar ook voor renovaties waar nog geen brandwerende deur vereist is. Deze inbraakwerende deur vergrendelt namelijk op maar liefst 10 plaatsen met 6 mobiele sluitpunten en 4 vaste dievenklauwen. De DS10 binnendeuren hebben bovendien een veiligheidscilinder met veiligheidscertificaat om uw deur te beschermen tegen boren, afbreken en uittrekken en om u dus in alle veiligheid te houden! Verder is de deur in zijn geheel opgebouwd uit een gegalvaniseerde plaatstructuur en is het deurkader ontworpen in gepoederlakt staal. Bovendien bevat deze veiligheidsdeur volledig regelbare scharnieren op kogellagers zodat u de deur zacht kan openen en sluiten. 


WEBERBLOK® voorziet ook een handige spion met breedhoeklens in uw deur zodat u goed kan zien wat er aan de andere kant aan het gebeuren is. Van tocht of geluid zal u trouwens ook geen last hebben, want de deur beschikt over een praktische, rubberen afdichtingsstrip en een automatische tochtstrip (valdorpel)! U ziet het, met de DS10 gepantserde binnendeuren bent u goed beschermd tegen ongewenste bezoekers.

 

RF30 brandwerende, gepantserde binnendeuren

Het tweede model van gepantserde binnendeuren dat in het gamma van WEBERBLOK® zit, is de brandwerende deur RF30. Als u zich thuis op een optimale, betrouwbare manier wil beschermen tegen brand is deze binnendeur dé oplossing. 


RF30 staat namelijk voor ‘résistance feu 30 minutes’ wat wil zeggen dat de deur gedurende 30 minuten vuur tegenhoudt dankzij de brandwerende bescherming die in de deur zit. Deze brandwerende deur is bovendien ook inbraakwerend en wordt technisch gezien op dezelfde manier opgebouwd als de DS10 gepantserde deuren: 10 sluitpunten, regelbare scharnieren op kogellagers, veiligheidscilinder, afdichtingsstrip… Maar dan met een bijkomende brandbescherming in de deurvleugel en het kader uiteraard. Een RF30 deur is trouwens verplicht in nieuwbouwappartementen en bij renovaties als ze een gewone niet-inbraakwerende branddeur vervangt. Breng u en uw gezin in veiligheid met deze gepantserde, brandwerende binnendeuren!
 
Gepantserde deuren hoeven er niet log en saai uit te zien, maar kunnen er perfect uitzien als gewone deuren.

Gepantserde binnendeuren met verzorgde afwerking

Gepantserde deuren hoeven er niet log en saai uit te zien, maar kunnen er perfect uitzien als gewone deuren. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden van deze veiligheidsdeuren biedt WEBERBLOK® een zeer uniek product aan. De metalen structuur van de gepantserde binnendeuren wordt namelijk afgewerkt op basis van uw wensen zodat het metaal niet meer zichtbaar is. U heeft daarbij de keuze uit 7 standaard bekledingspanelen, maar panelen op maat zijn ook mogelijk. Geen twee deuren zijn dus hetzelfde! Verder zijn er ook diverse lijsten mogelijk: als u een klassieke uitstraling verkiest, raden we de afgeronde lijsten aan in dezelfde kleur als het deurpaneel. Als u liever een strakke uitstraling heeft, dan zijn de aluminiumlijsten een mogelijkheid. Een derde optie is dat u de deur bekleedt met ‘bordato’ deurpanelen die uw binnendeur nog beter integreren in uw interieur. Op het frame kunnen dan lijsten worden gemonteerd in allerlei houtsoorten waarvan u trouwens ook de kleur kan kiezen! De gepantserde binnendeuren van WEBERBLOK® beschermen u dus optimaal, zonder daarbij het design uit het oog te verliezen.


Met de WEBERBLOK® gepantserde binnendeuren kiest u voor een uiterst goede beveiliging van uzelf en uw woning, want u bent inbrekers of brand een stapje voor.
 

Gepantserde binnendeuren van WEBERBLOK®: subtiele veiligheid

Met de WEBERBLOK® gepantserde binnendeuren kiest u voor een uiterst goede beveiliging van uzelf en uw woning, want u bent inbrekers of brand een stapje voor. Hebben ze echter net ingebroken bij u thuis? Gelukkig heeft WEBERBLOK® deze gepantserde binnendeuren steeds op voorraad in verschillende standaardafmetingen. Contacteer ons en we komen zo snel mogelijk een veilige binnendeur bij u plaatsen.


Onze binnendeuren zijn bovendien esthetisch mooi afgewerkt om een echt geheel te creëren met de rest van uw interieur. Wilt u graag een gepantserde binnendeur op maat of met standaardafmetingen, vraagt u zich af welke prijs daaraan vasthangt of wilt u gewoon wat meer algemene info? WEBERBLOK® is er voor u. Veilig wonen wordt met deze gepantserde binnendeuren sowieso al een stuk eenvoudiger!

ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
gepantserde binnendeuren brandwerende deur gepantserde deuren veiligheidsdeur

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

gepantserde binnendeuren brandwerende deur gepantserde deuren veiligheidsdeur