traliewerk traliewerken tralies beveiliging
traliewerken tralies beveiliging traliewerk
MAAK EEN AFSPRAAK!
vrijblijvende offerte
onze realisaties
Contacteer ons
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE
03 / 366 21 68

Veilig binnen dankzij traliewerk

Een veilige thuis zorgt voor een betere levenskwaliteit en tegenwoordig hebben we inderdaad steeds meer nood aan bescherming. Op de markt zijn er daarom al verschillende deurbeveiligingssystemen, maar vergeet niet dat de meest kwetsbare plaatsen van een woning de ramen zijn. Om uw ramen optimaal te beveiligen en dus ook uw huis, spullen en gezin te beschermen, telt het assortiment van WEBERBLOK® unieke traliewerken waar u blindelings op mag vertrouwen.


Om uw ramen optimaal te beveiligen en dus ook uw huis, spullen en gezin te beschermen, telt het assortiment van WEBERBLOK® unieke traliewerken waar u blindelings op mag vertrouwen.
 

Originele bescherming met Reversa traliewerk

Het Reversa traliewerk is een bijzondere vorm van beveiliging die op drie verschillende manieren wordt uitgevoerd. U kan het bijvoorbeeld via een kliksysteem recht opendraaien als twee luikjes, u kan het met extra scharnieren openplooien tegen uw muur of u kan voor vaste tralies kiezen die niet opengaan. Bij de opendraaiende variant bestaat er trouwens een slimme oplossing zodat u de tralies naar binnen kan opendoen en de buitenste luiken gemakkelijk kan sluiten! Als bijkomende inbraakbeveiliging is het Reversa traliewerk eveneens standaard voorzien om het speciale ‘Bouncer’-systeem te installeren – ook achteraf.


Via een sensor neemt dit systeem waar als iemand het traliewerk voor uw raam probeert te forceren. Bovendien kan u het systeem linken aan uw alarm- en domoticasysteem zodat u een sms’je ontvangt als er wordt ingebroken bij u thuis! Om het gebruiksgemak van dit ‘Bouncer’-systeem te verhogen heeft het bovendien een handig alarmgeheugen en een draadloze netwerkverbinding, start en stopt het automatisch volgens uw instellingen en werkt het op batterijen die meer dan een jaar meegaan! De ijzersterke veiligheid van het Reversa traliewerk wordt daarbij gecombineerd met een knap design. Ontdek bij WEBERBLOK® de eindeloze kleurencombinaties en afwerkingen met bijvoorbeeld krullen of knoppen op de tralies. Reversa traliewerk: een garantie voor comfortabel, veilig én mooi wonen!

Extensa traliewerk: perfect inbraakwerend

Extensa traliewerk in uw huis, dat is kiezen voor kwaliteit. Dit traliewerk heeft verschillende, veeleisende veiligheidstesten met glans doorstaan en vormt daarom een uitstekende beveiliging van uw thuis. Het Extensa traliewerk bestaat uit een dubbel frame waarbij u de tralies eenvoudig en geruisloos openschuift. Dit schuiftraliewerk is dan ook vooral bedoeld om voor (glazen) deuren te plaatsen zodat u snel veilig binnen zit! Maar wat maakt van dit traliewerk nu zo’n goed beschermingssysteem?

 
Dit traliewerk heeft verschillende, veeleisende veiligheidstesten met glans doorstaan en vormt daarom een uitstekende beveiliging van uw thuis.

Wel, het Extensa traliewerk is opgebouwd uit een sterk, roestvrij stalen profiel dat doorsnijden bemoeilijkt. Het schuiftraliewerk beschikt daarnaast over drie sluitpunten, een veiligheidscilinder en stalen hefbomen met een hoge weerstand. Het is niet voor niets dat het Extensa traliewerk tot de klasse 3 van inbraakwerendheid behoort! Bovendien is dit betrouwbare schuiftraliewerk stijlvol afgewerkt met duurzame, corrosiebestendige lak om tot een origineel product te komen. Extensa traliewerk beschermt op een elegante manier!

 

Traliewerk voor duurzame inbraakpreventie

Met veiligheidstraliewerk zit u altijd goed als u uw woning op een efficiënte manier wil beveiligen. Bij WEBERBLOK® vindt u daarom de unieke Extensa en Reversa traliewerken die een trendy, betrouwbaar en praktisch beschermingssysteem vormen voor uw ramen en deuren. Neem contact op met WEBERBLOK® voor gedetailleerde informatie over traliewerk als inbraakbeveiliging.


ONZE REALISATIES
BEZOEK ONZE SHOWROOM
traliewerk tralies traliewerken beveiliging

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich

CONTACTEER ONS

ANTWERPEN

+32 (0)3 366 21 68

BRUSSEL

+32 (0)2 675 04 98

REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN

+32 (0)5 130 87 65

traliewerk tralies traliewerken beveiliging